Реєстрація /

Київ став рекордсменом за кількістю відремонтованих доріг

Відремонтували майже 300 км.

У 2018 році столиця реконструювала найбільшу кількість доріг у порівнянні з іншими містами. 300 кілометрів доріг відремонтували у столиці протягом 2018 року. Про це заявив мер столиці Віталій Кличко.

«Усього у рамках реконструкції, капітального та поточного ремонтів, а також ремонту внутрішньоквартальних проїздів та прибудинкових територій цього року відремонтовано майже 300 км дорожнього покриття. А за кілька останніх років ми оновили понад 830 кілометрів столичних доріг, 26 мостів та шляхопроводів. За ремонтом доріг Київ – чемпіон в Україні. Без перебільшення! Це – один із найголовніших напрямів в оновленні міської інфраструктури», – підкреслив Віталій Кличко.

Віталій Кличко зазначив, що цього року вдалося суттєво оновити технічну базу «Київавтодору».

Стаття по темі: Головні інфраструктурні проекти Києва у 2018 році: що планують, і які шанси бути реалізованими?

«За кошти міського бюджету придбали 78 одиниць нової спецтехніки для столичних дорожників. Зокрема, 44 трактори та 10 міні-навантажувачів, які під час останніх снігопадів вже прибирали тротуари на столичних вулицях. Загалом із 2014 року «Київавтодор» отримав 221 одиницю нової техніки. Тобто кожна друга одиниця парку спецтехніки – нова», – підкреслив Віталій Кличко.
 

Джерело