Реєстрація /

Київ вже позбувся 50 тисяч рекламних конструкцій

Вулиці звільняють від реклами.

 

З початку активної кампанії з демонтажу незаконних рекламних носіїв у Києві вже прибрали 49,5 тисяч незаконних рекламних конструкцій.

Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко.

«Кияни та гості міста тепер можуть побачити, як насправді виглядають вулиці столиці: насолодитися архітектурою, роздивитися будинки, які були сховані під численними рекламними розтяжками та вивісками. Так, наприклад, ми прибрали всі незаконні носії на мосту Патона, на Либідьскій площі, перехресті вул. Чорновола і Січових стрільців, на вулицях Басейній, Нижньому та Верхньому Валах, Ярославовому Валу, на вулицях Прорізній та Саксаганського. Разом з основними операторами ринку ми напрацювали і втілюємо нову схему розміщення реклами в столиці – як на фасадах будинків, так і вздовж доріг. Результатом співпраці стало суттєве зменшення і наземних рекламних засобів (білбордів). За кілька років ми прибрали понад 8 тисяч таких конструкцій», – сказав він.
 

Реклама в Киеве

Читайте також: Коли жителів «хрущовок» переселять в новобудови: реконструкцію застарілого житла обіцяють зрушити з мертвої точки

Раніше повідомлялося, що у липні в Києві було демонтовано 1325 одиниць незаконних рекламних засобів, серед яких 843 одиниці демонтували їх власники. Крім того, тепер власники площин часто самостійно демонтовують конструкції, які не відповідають прийнятим Правилам.

Джерело