Реєстрація /

Київ підготували до погіршення погоди, але водіїв просять користуватися громадським транспортом

Техніка на готові.

Найближчими днями у столиці очікується дощ з мокрим снігом. Як повідомили у КК «Київавтодор», у готовності 418 одиниць снігоприбиральної техніки. Завчасно, ще до початку опадів, техніка КП ШЕУ виїде на вихідні позиції у місті, щоб оперативно розпочати оброблення вулиць протиожеледними засобами і прибирання снігу.

За прогнозом синоптиків, у Києві 27 грудня очікується дощ, подекуди – із мокрим снігом. Температура протягом доби 1-3° тепла. У суботу 28 грудня очікується помірний мокрий сніг. Температура вночі – близько 0°, вдень – до 2° тепла. У ніч проти неділі температура опуститься до 3° морозу.

КК «Київавтодор» закликає, за можливості, утриматися від поїздок на власних авто. Водіїв просять не паркувати авто обабіч вулиць та доріг і в заборонних для цього місцях, щоб не перешкоджати роботі спецмашин.

Стаття по темі: Київська інфраструктура: що реалізовано і що обіцяють зробити в 2019 році

Раніше повідомлялося, що у Києві провели тестовий запуск першої в Україні мобільної снігоплавильної установки. Як нагадали у КК «Київавтодор», дві установки виробництва Канади столиця закупила у грудні 2018 року.

Джерело