Реєстрація /

Київ не передасть право добудовувати Подільський міст «Укравтодору»


Це затягне процес.

Мер Києва Віталій Кличко, коментуючи під час онлайн-брифінгу пропозицію «Укравтодору» про передачу на його баланс Подільсько-Воскресенського мостового переходу, заявив, що це значно відстрочить добудову об'єкта.

Про це стало відомо з повідомлення пресслужби Київської міськдержадміністрації.

«По-перше. Щодо великих інфраструктурних об'єктів столиці. Хочу нагадати, що з 2004 року в Києві стоїть недобудованим і не введеним в експлуатацію Дарницький міст. А по ньому їздять авто, тисячі людей щодня. Місто, за законом, не має права здійснювати там роботи. Оскільки міст знаходиться на балансі «Укрзалізниці», – сказав Віталій Кличко.

Він зазначив, що відомство вже кілька років, незважаючи на всі звернення столичної влади, які не передає міст на баланс Києва. Тому, значить, його повинна добудувати державу.

«І «Укравтодору» як державній структурі слід не займатися маніпуляціями і публічними заявами, а взяти і нарешті добудувати і ввести в експлуатацію хоча б Дарницький міст», – зазначив Віталій Кличко.

Щодо Подільсько-Воскресенського моста, мер зазначив, що роботи на мосту тривають і місто робить все, щоб добудувати об'єкт.

Нагадаємо, «Укравтодор» просить передати йому Подільський міст.

Джерело