Реєстрація /

Киянам розповіли, як облаштують Дніпровську набережну

Встановлять спортивні майданчики.

Визначено переможця інвестиційного конкурсу з реалізації проєкту «Облаштування спортивних майданчиків на території парку, розташованого на Дніпровській набережній у районі затоки Берковщина у Дарницькому районі міста Києва». Ним стало ТОВ «Спорт Сіті Плюс».

Про це йдеться у розпорядженні КМДА № 1433.

Територія облаштування має орієнтовну площу 0,25 га. У межах земельної ділянки буде розміщено поля для міні-футболу зі штучним покриттям, опори та прожектори для освітлення. Також буде встановлено зблоковані тимчасові споруди для охорони, роздягалень, санітарних та технічних приміщень.

Облаштувати територію інвестор має не більше, ніж за 9 місяців з моменту набрання чинності інвестиційного договору.

Стаття по темі: Купівля квартири у забудовника: безпечні і не дуже способи інвестування

Раніше повідомлялося, що у 2019-2021 роках реставрують комплекс стадіону «Старт». Ремонт торкнеться нежилих будівель на вулиці Шолуденка, 26-28/4 у Шевченківському районі.

Відповідне доручення дано розпорядженням КМДА № 1008.

Зокрема, замовником робіт визначено комунальне підприємство «Спортивний комплекс «Старт». Підприємство має забезпечити цього року розроблення проектної документації, проведення її експертизи та затвердження, а також подбати про отримання дозволів на проведення робіт від Міністерства культури України та Департаменту охорони культурної спадщини.

Джерело