Реєстрація /

Киянам пропонують встановили «батарейку для будинку»

Так завжди буде електроенергія.

Киянам рекомендують використовувати систему зберігання енергії, що працює як «батарейка для будинку».
Постачальник електроенергії та енергоефективних рішень YASNO запевняє, що цей пристрій дозволить буди зі світлом за будь-яких умов.

Система зберігання електроенергії (energy storage system – англ.) – це пристрій, що дозволяє накопичувати електроенергію для потреб всього будинку за допомогою літій-іонних акумуляторів. Якщо у мережі сталася аварія, мешканці цього навіть не помітять: система зберігання одразу ж ввімкнеться. На відміну від гучного дизельного генератора вона працює майже безшумно, компактна і має сучасний дизайн. Керувати системою можна зі смартфона. Накопичувач легко інтегрується у систему «розумний дім».

Систему зберігання електроенергії можна поєднати з домашньою сонячною електростанцією. Це дозволить накопичувати електроенергію, яку виробляють сонячні панелі протягом дня, а використовувати її вночі.
Без сонячної електростанції можна вночі накопичувати електроенергію з мережі для використання вдень. Нагадаємо, що для власників двозонних лічильників електроенергія коштує удвічі дешевше з 23:00 до 07:00.
Пристрій для зберігання енергії також може забезпечувати додаткову потужність для енергомережі будинку. Потужності домашнього акумулятора достатньо навіть для зарядки електроавтомобіля.

Читайте також: ТОП-5 порад, як зменшити електроспоживання, працюючи із дому

Раніше повідомлялося, що мешканці столиці все частіше переходять на електроопалення оселі. Обирають такий варіант обігріву за економність та екологічність. Щоб перейти на електроопалення, клієнту слід внести зміни у договори з електропостачальником і оператором системи розподілу (ОСР).

Джерело