Реєстрація /

Киянам повідомили, коли не буде пробок через ремонти на мостах та вулицях із великим потоком авто

Роботи тривають у багатьох районах.

У Києві тривають активні ремонти на дорогах по всьому місту. Через це утворюється багато пробок. Проте влада запевняє, що скоро роботи завершать.

«Багато незручностей виникло через ремонт біля Північного мосту. Там триває асфальтування розв’язки на перетині проспектів Степана Бандери і Героїв Сталінграда.  Протягом найближчих кількох днів там повинні облаштувати три шари асфальту. До 10 серпня рух розв’язкою плануємо повністю відновити», – повідомив мер Києва Віталій Кличко.

Він також показав відео про те, як триває ремонт цієї розв’язки, а також – оновлення частини вулиці Івана Франка. Його планують завершити за два тижні.

«Це історичний центр міста, і ми його поступово оновлюємо», – підкреслив мер.

Він повідомив, що розпочали роботи на ще на одній важливій транспортній артерії – на Південному мосту. Там оновлюють дорожнє покриття та приведуть до ладу тротуари. Ці роботи виконуватимуть переважно в нічний час. Завершити їх планують до 30 серпня.

«Навантаження на київські мости надто велике. І майже весь транзитний транспорт, що їде з лівого на правий берег і навпаки, прямує через Київ. Найближчий міст через Дніпро, через який може їхати вантажний транспорт – за 300 км на південь від Києва. І той теж в аварійному стані», – наголосив Віталій Кличко.

Стаття по темі: Скільки ремонтують мости в Києві: рекордсмен Південний міст перекритий 5 місяців на рік

Нагадаємо, що будівництво Подільсько-Воскресенського моста триває вже 27 років. За цей час неодноразово змінювався загальний кошторис будівництва.

Джерело