Реєстрація /

Киянам повідомили, де зараз прокладають нові інженерні мережі

Роботи тривають на декількох вулицях.

Дорожники продовжують роботи з улаштування нових інженерних мереж на об’єктах на вулицях Федорова, Чорнобильській та Академіка Туполєва.

Про це повідомили у КК «Київавтодор».

«Враховуючи зношеність інженерних мереж, які розташовані під дорожнім покриттям, – цей етап робіт є вкрай важливим, адже дозволяє мінімізувати можливі випадки аварій на підземних комунікаціях і, як наслідок, пошкодження дорожнього покриття після ремонту.
Крім того, на вул. Федорова дорожники виконують роботи з розширення проїжджої частини, у тому числі для створення паркувальних кишень, що надасть можливість впорядкувати хаотичне паркування на вулиці», – повідомили у компанії.

Стаття по темі: Київська інфраструктура: що реалізовано і що обіцяють зробити в 2019 році

На вул. Академіка Заболотного дорожники влаштовують основу тротуару та велодоріжки.

Інший важливий об’єкт капітального ремонту – міст Метро через Русанівську протоку, де тривають роботи з улаштування металевих конструкцій, розташованих у тілі мосту, та монтаж нових тротуарів споруди.
 

Ремонт дорогиРемонт дороги

Раніше повідомлялося, що в Україні оновлюють ДБН щодо проектування доріг загального користування і пропонують внести зміну та зобов’язати проектувальників застосовувати модифіковані бітуми при влаштуванні дорожнього покриття із асфальтобетону. 

Джерело