Реєстрація /

Киянам показали, як будують сходи від Андріївської церкви


Роботи завершать восени.

Мер Києва Віталій Кличко показав, як будують нові сходи від Андріївської церкви до Алеї художників і парку «Володимирська гірка». 

«Сьогодні тривають роботи з будівництва нових сходів від Андріївської церкви до Алеї художників і парку «Володимирська гірка». Вони стануть ще одним гарним місцем великого туристичного маршруту в історичному центрі столиці. Сходи будуть залізобетонні з накладками з деревини на сходинках, із підсвіткою на перилах», – зазначив Віталій Кличко.

Також, за словами мера, тривають роботи з реконструкції другої черги парку «Володимирська гірка». Там вже вимостили доріжки, встановили освітлення та систему відеоспостереження. Звели і дві нових альтанки, а ту, що була в парку, – реконструювали. Укріпили підпірними стінками і схили, на яких стоять альтанки.

«Обидві локації – нові сходи від Андріївської церкви та другу чергу «Володимирської гірки» – плануємо презентувати восени», – підкреслив Віталій Кличко.

строительствостроительствостроительство

Стаття по темі: Київська інфраструктура: що реалізовано і що обіцяють зробити в 2019 році

Раніше повідомлялося, що на капітальний ремонт асфальтного покриття міжквартальних проїздів та прибудинкових територій столиця у 2019 році виділила близько півмільярда гривень.

Цього року  мають відремонтувати двори та міжквартальні проїзди за 869 адресами. Зокрема, на Подільський район виділили 55,5 млн. грн. Ці кошти підуть на оновлення понад 50-ти об’єктів.

Джерело