Реєстрація /

Киянам не вимикатимуть електрику через планові роботи

 
Зміни діятимуть до 24 січня.

Через посилені карантинні заходи, які наразі запроваджені в країні, ДТЕК Київські електромережі змінив графік робіт на електрообладнанні столиці. До 24 січня компанія не буде проводити планові ремонти, виконання яких передбачає тимчасове знеструмлення клієнтів.

Наявність постійного та безперебійного електропостачання — запорука безпеки та комфорту громадян в умовах карантину. Саме тому до закінчення посилених карантинних заходів, що діють в країні до 24 січня 2021 року, ДТЕК Київські електромережі призупиняє планові ремонти на електрообладнанні Києва.

«Особливо в умовах карантину, коли клієнти вимушені залишатися та працювати вдома, а школярі – дистанційно навчатися. Тому компанія переглянула графік планових ремонтів, що передбачали тимчасове знеструмлення осель жителів столиці», — пояснив рішення очільник ДТЕК Київські електромережі Денис Бондар.

Наразі компанія виконує лише роботи з ліквідації аварійних ситуацій або дефектів, що створюють небезпеку цілісності електричних мереж. У разі їх настання, ДТЕК Київські електромережі буде оперативно інформувати клієнтів.

Читайте також: ТОП-5 порад, як зменшити електроспоживання, працюючи із дому

Раніше повідомлялося, що до кінця 2020 року фахівці ДТЕК Київські електромережі безкоштовно замінять електролічильники більше 28 тисячам клієнтів. Замість старих приладів обліку їм встановлять нові та сучасні, які допомагають заощаджувати. Енергетики закликали киян допускати співробітників енергокомпанії у власні помешкання для виконання монтажних робіт та розповідають, як упевнитись, що до них в оселю завітав саме співробітник ДТЕК.

Джерело