Реєстрація /

Киянам можуть залишити ковзанки на відкритому повітрі, але за певних умов


На час локдауна ввели правила.

Під час локдауна з 8 по 24 січня 2021 року роботу ковзанок і атракціонів на відкритому повітрі в Києві в місцях святкування може тривати. Для цього організатори повинні забезпечити дотримання певних умов.

Про це стало відомо з повідомлення на сторінці ГУ Держпотребслужби в Києві в соцмережі Фейсбук.

«Організатори ковзанок і атракціонів на відкритому повітрі в місцях святкування повинні забезпечити дотримання дистанції між відвідувачами в 1,5 м і не допускати на ігрові майданчики понад 20 осіб», – сказано в повідомленні.

При цьому робота святкових концертів, ярмарків, в тому числі продуктових і торгівля сендвічами, глінтвейном і т.д., а також непродовольчими товарами зупиняється.

Стаття по темі: Що зміниться з 1 січня в Україні: ключові зміни законів, податків і тарифів в 2021 році

Нагадаємо, 8 січня в Україні набули чинності жорсткі карантинні обмеження. Вони триватимуть до 25 січня. На час дії додаткових протиепідемічних обмежень заборонятися робота кафе, ресторанів, барів, згортаються новорічні локації. Після зимових канікул, з 11 січня, навчальні заклади будуть працювати в дистанційному форматі, в звичайному режимі продовжать роботу тільки дитячі сади. Громадський транспорт працюватиме, проте інтервал руху громадського транспорту може бути змінений. Крім того, можливе обмеження на посадку пасажирів і вхід на станціях метро, ​​щоб уникнути скупчення людей на платформах і у вагонах поїздів.

Джерело