Реєстрація /

Киян оштрафували на сотні тисяч гривень за неприбраний сніг

Проводять рейди.

За неприбраний сніг та накриження на столичних вулицях оштрафували на 300 тисяч гривень за грудень.

Про це повідомив директор Департаменту міського благоустрою Андрій Фіщук.

Перед кожним снігопадом інспектори благоустрою повідомляють усіх столичних баланусоутримачів про погіршення погодних умов.

«За порушення Правил благоустрою міста Києва складено 419 протоколів про адміністративне правопорушення та видано близько 4,4 тисячі приписів на усунення виявлених недоліків», – підбив підсумки Андрій Фіщук.

Раніше повідомлялося, що у КМДА визначилися, скільки готові витратити грошей на розвиток соціальної та транспортної інфраструктури у 2019 році. 

«У 2019 році ми плануємо суттєво збільшити фінансування освітньої галузі. Йдеться про суму в 17,4 мільярди гривень. Кошти будуть спрямовані на реконструкцію та ремонти навчальних закладів, закупівлю шкільного інвентарю тощо. Тобто це та сума, яка виділяється на забезпечення галузі в цілому. Плануємо підвищити видатки і на охорону здоров’я. Зараз цифра становить 10,6 мільярда гривень. Тут кошти направлять на будівництво, реконструкцію медзакладів, придбання спеціального обладнання тощо», – зазначив голова постійної комісії Київради з питань бюджету Андрій Странніков.

Стаття по темі: Первинний ринок житла у 2017 році: мінімалізм, стабільність, енергоефективність

Джерело