Реєстрація /

Капітально відремонтовані мости підсвітили різними кольорами (фото)

Роботи завершили.

Капітально відремонтовані шляхопроводи на перетині вул. Богатирської та просп. Степана Бандери і вул. Богатирської та просп. Оболонського отримали повнокольорову систему підсвітки із понад 500 LED-світильників.

Про це повідомив заступник голови КМДА Олександр Густєлєв.

«Підсвітка встановлена на прогонових будовах та опорах чотирьох шляхопроводів. Програмне забезпечення системи підсвітки дозволяє виконувати найрізноманітніші кольорові комбінації. А вся вона під’єднана до автоматизованої системи керування зовнішнім освітленням столиці», – зазначив заступник голови КМДА.

Олександр Густєлєв нагадав, що восени були завершені роботи з капітального ремонту цих шляхопроводів. Це був перший масштабний ремонт із моменту побудови шляхопроводів у 1987 році, і вони були практично наново перебудовані – від монолітної плити автопроїздів та гідроізоляції до нового асфальтового покриття та системи зовнішнього освітлення.

мост в киевемост в киевемост в киеве

Читайте також: ТОП-5 порад, як зменшити електроспоживання, працюючи із дому

Раніше повідомлялося, що до кінця 2020 року фахівці ДТЕК Київські електромережі безкоштовно замінять електролічильники більше 28 тисячам клієнтів. Замість старих приладів обліку їм встановлять нові та сучасні, які допомагають заощаджувати. Енергетики закликали киян допускати співробітників енергокомпанії у власні помешкання для виконання монтажних робіт та розповідають, як упевнитись, що до них в оселю завітав саме співробітник ДТЕК.

Джерело