Реєстрація /

Інтернет в усіх готельних номерах почнуть влаштовувати у жовтні


Діятиме нова будівельна норма.

В Україні унормовано та рекомендовано передбачати доступ до інтернету у кожному готельному номері при їх проектуванні. 

Зміни набирають чинності з 1 жовтня цього року.
 
«Вільний доступ до інтернету в готелях – звичайно, що не новинка, проте, уявіть, досі у чинних будівельних нормах не було жодних вимог щодо влаштування інтернет-мережі та необхідних пристроїв для цього. Ми переглянули такі застарілі норми і у змінах до ДБН передбачили, що в кожному номері має бути доступ до інтернету і телебачення. Ця норма є рекомендаційною, проте я думаю, що всі свідомі власники готелів будуть це робити обов'язково для зручності і комфортності проживання», – повідомив заступник міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Лев Парцхаладзе. 

Стаття по темі: Головні інфраструктурні проекти Києва у 2018 році: що планують, і які шанси бути реалізованими?

Будинки готелів повинні облаштовуватися мережами і пристроями та за необхідністю мати окремі приміщення для організації проводового та безпровідного виходу в мережу інтернет, мобільного та телефонного зв’язку, телебачення. 

Раніше повідомлялося, що у аеропорту «Бориспіль» побудують 8-поверховий готель. Він розміститься одразу за паркінгом у районі терміналу D аеропорту. В готелі буде 264 номери.

Джерело