Реєстрація /

У аеропорту «Бориспіль» побудують готель

Він буде 8-поверховий.

У аеропорту «Бориспіль» побудують 8-поверховий готель. Він розміститься одразу за паркінгом у районі терміналу D аеропорту. В готелі буде 264 номери.

Про це розповів комерційний директор аеропорту Георгій Зубко.

Будівництво відбудеться за гроші інвестора, який вже розробив проект. Площа планованого готелю становитиме 12 тис. кв. м.

«На даний момент вони риють котлован, визначають для себе оператора і, я думаю, що навіть в цьому будівельному сезоні, так званому літньому, вони почнуть будівельні роботи», – сказав Зубко.

Раніше повідомлялося, що на Центральному залізничному вокзалі в Києві обладнали зал очікування для пасажирів експреса «Київ - Бориспіль».

Стаття по темі: Головні інфраструктурні проекти Києва у 2018 році: що планують, і які шанси бути реалізованими?

Зал очікування знаходиться над залізничними коліями № 14, з яких відправляється експрес. Зал відділений від решти приміщення вокзалу. На вході стоїть охоронець, який пропускає всередину тільки з квитками на експрес. Потрапити на поїзд можна тільки через зал очікування.

Крім того, Мінрегіон пропонує при проектуванні готелів передбачити можливість підключення до швидкісного інтернету (провідного та безпровідного). Зміни до ДБН вже затверджені та будуть опубліковані найближчим часом.

Джерело