Реєстрація /

Евакуйовувати авто порушників у Києві будуть за 2 хвилини (відео)

Боротимуться з неправильним паркуванням.

Інспекція з паркування почала використовувати евакуатори з бічним завантаженням для евакуації автомобілів, що порушують правила дорожнього руху.

Про це повідомляє Facebook-спільнота Київ Автомобільний.

Евакуатори зроблені турецькою компанією Miles Eurolift.

Принцип роботи евакуатора нагадує вилковий навантажувач. Спецобладнання важить 4250 кг, тиск у гідросистемі – 150 бар. Довжина вилки – 2500 мм. Корисна вантажопідйомність – від 2500 до 3000 кг.
 

Стаття по темі: Як забрати евакуйоване авто в Києві

Раніше повідомлялося, що за результатами патрулювання смуги руху громадського транспорту протягом місяця винесено 8 600 постанов на загальну суму штрафів 4 млн. 400 тис. грн.

Крім того, у період з 25 листопада по 1 грудня столичні інспектори з паркування винесли 419 постанов за порушення правил парковки. Це рекордна кількість постанов, винесених інспекторами за один тиждень за весь час роботи в Києві інспекції з паркування.

Про це повідомив заступник директора Департаменту транспортної інфраструктури Київської міськдержадміністрації (КМДА), начальник Інспекції з паркування Дмитро Рахматуллін.

Станом на 2 грудня загальна кількість постанов винесених інспекторами з паркування в Києві досягла 4912, а загальна сума накладених інспекторами адміністративних стягнень у вигляді штрафу досягла 1 млн. 938 тис 815 гривень.

Джерело