Реєстрація /

До 1 вересня в Києві відкриють дитсадок та «розумну школу»

Мер Києва анонсував відкриття школи №334 і реконструйованого дитсадка

До початку навчального року в Києві буде відкрито реконструйований дитячий садок №260 в Оболонському районі, а також нова школа №334 в Дарницькому районі. Їх відкриття анонсував мер Києва Віталій Кличко, коментуючи розвиток сфери освіти в столиці.

За словами Кличка, за останні чотири роки в Києві побудовано або реконструйовано 6 шкіл та 19 дитсадків. Черга в дитсадки скоротилася на 12,6 тисяч місць.

У 2018 році в Києві за рахунок міського бюджету відкриють 11 освітніх установ: нову школу, одну реконструйовану (№151) і одну прибудованих школу (в житловому масиві Биківня), а також 8 дитячих садків. Крім того, планується запуск двох шкіл і п'яти дитсадків, які перебувають у приватній власності.

Реконструйований дитсадок №260 на Оболоні розрахований на 260 дітей. Нова школа №334 є енергоефективної і першої «розумної школою» в Україні.

Читайте також: Попит на «гнучкі офіси»: коворкінги перетворилися на золоту жилу

1 вересня 2018 року в Києві в перший клас підуть 34 тисячі дітей. Витрати на впровадження концепції «Нова школа» в столиці в середньому складуть більше 6 тисяч гривень на кожного першокласника.

Джерело