Реєстрація /

Для київського фунікулера куплять нові вагони


Проведуть тендер.

Комунальне підприємство «Київпастранс» спільного з Європейським інвестиційним банком оголосило міжнародний тендер із закупівлі двох нових кабін Київського фунікулера для перевезення пасажирів, обладнання до них і супутніх послуг на загальну суму близько 6,5 млн євро.

Про це стало відомо з оголошення, опублікованого в онлайн-версії «Додатки до Офіційного журналу ЄС», присвяченого європейським державних закупівель.

Згідно з інформацією з оголошення, КП «Київпастранс» планує закупити дві нові кабіни фунікулера для перевезення пасажирів, а також супутні товари – механізми і лінійне обладнання, тягову систему електропостачання, обладнання системи управління, систему зарядки кабін на кінцевих станціях, основні запчастини, інструменти для техобслуговування кабін.

Також постачальник повинен буде забезпечити підготовку персоналу і введення в експлуатацію нових кабін фунікулера. Завершити постачання і введення в експлуатацію нових кабін столичного фунікулера постачальник повинен буде до вересня 2022 року.

Заявки на участь в торгах приймаються до 24 березня.

Читайте також: Комерційна нерухомість в новобудовах Києва: прибуток вище, ніж від житла

Раніше повідомлялось, что влада Києва планує масштабну реконструкцію фунікулера. Очікується, що фунікулер отримає нові вагони європейського зразка – з кондиціонерами і прозорим дахом, і відповідатимуть європейським вимогам безпеки та комфорту. 

Джерело