Реєстрація /

Дитячий садок-довгобуд просять добудувати в Голосіївському районі

Кілька років не можуть завершити роботи.

На протязі декількох років залишається незавершеною реконструкція дитячого садка №658 по по просп. Голосіївському, 94/96 у Голосіївському районі Києва. Голову постійної комісії Київради з питань бюджету та соціально-економічного розвитку Київради поппросілі передбачити фінансування завершення ремонтних робіт цієї установи освіти.

Депутати Київради попросили голову бюджетної комісії знайти можливість і передбачити фінансування завершення робіт з реконструкції.

Нагадаємо, що у вересні 2019 року в.о. голови Голосіївської райдержадміністрації звернулася до глави бюджетної комісії Київради з проханням, навпаки, зменшити обсяг асигнувань на реконструкцію дитячого садка №658. Причиною називалася неможливість освоїти дану суму в поточному році.

Читайте також: Купити землю під будинок в Києві і області: продавці готові знижувати ціну

Раніше повідомлялося, що у чотирьох дошкільних установах встановили сонячні колектори, що дозволяють виробляти теплову енергію для підігріву води. Загалом у Києві за останні три роки провели комплексну термомодернізацію 28 шкіл та дитсадків, зменшивши у них споживання енергії майже вполовину.

Джерело