Реєстрація /

Чиновники відзвітували, що ремонт доріг у дворах йде за планом

Половину об’єктів оновлять до кінця року.

Масштабне асфальтування триває за планом – на сьогодні вже завершили оновлення 19 об’єктів, ще на 30 роботи тривають. Загалом це більше половини об’єктів, що мають бути оновлені до кінця року. 

Про це повідомив заступник голови КМДА Вячеслав Непоп

«На Солом’янці на 2020 рік заплановане оновлення 91 прибудинкової території та міжквартальних проїздів. Із тих об’єктів, що ми перевірили – на вулицях Михайла Донця та Героїв Севастополя – бачимо, що свої корективи у план-графік сьогодні вносять тільки погодні умови. Однак вже найближчими тижнями ремонт тут буде завершено», – зазначив Вячеслав Непоп.

Загалом у столиці цього року оновлять 756 прибудинкових територій та міжквартальних проїздів. На 136 об’єктах роботи вже завершили. 163 об’єкти – на фінальній стадії. На інших дорожники ще працюють.

Читайте також: Комерційна нерухомість в новобудовах Києва: прибуток вище, ніж від житла

Раніше повідомлялося, що першу чергу транспортного обходу – Великої кільцевої автомобільної дороги навколо Києва (ВКАД) – планує будувати китайська компанія poli Changda Engineering Co. Ltd, з якою «Укравтодор» в останній день жовтня підписав меморандум про співробітництво в рамках реалізації першої черги будівництва дороги.

Джерело