Реєстрація /

Будівлі Міністерства закордонних справ України в центрі Києва здадуть в оренду

Проведуть аукціон.

Фонд державного майна анонсував проведення онлайн-аукціонів з передачі в оренду двох приміщень для розміщення пунктів харчування в будівлях Міністерства закордонних справ України в центрі Києва. Онлайн-аукціони заплановані на 4 березня 2021 року, а заявки на участь приймаються до 3 березня.

Про це стало відомо з повідомлення пресслужби ФДМ.

Перше приміщення площею 27,55 кв м знаходиться на першому поверсі Дипломатичної академії України. Стартова ціна оренди становить 13 138,87 гривень.

Об'єкт знаходиться за адресою – Київ, вулиця Велика Житомирська, 2.

Друге приміщення площею 70,30 кв м знаходиться в центральному корпусі Міністерства закордонних справ України. Стартова ціна оренди становить 32 265,17 гривень.

Об'єкт знаходиться за адресою – Київ, Михайлівська площа, 1.
 
Відзначається, що обидва об'єкти перебувають в задовільному стані. Проведено системи опалення, електромережі, системи кондиціонування. Терміни, на які пропонується передати кожне з приміщень в оренду, складають 5 років. До участі в торгах запрошуються всі зацікавлені працювати в сфері надання послуг з харчування та кейтерингу.

Читайте також: Як забудовники уникають відповідальності за несвоєчасну здачу будинків. Ключові пункти інвестиційного договору

Раніше Верховний суд України роз'яснив, які можуть бути підстави для зняття з реєстрації власника житла (або його частини).

Джерело