Реєстрація /

Будівельники залізничного сполучення з «Борисполем» випереджають графік

Обіцяють скоро запустити рух поїздів.

«Укрзалізниця» вже виконала третину робіт з будівництва швидкісної лінії для запуску першої електрички між Києвом і міжнародним аеропортом «Бориспіль». Перший поїзд планують запустити через 144 дня.

Про це стало відомо з повідомлення прес-служби ПАТ «Укрзалізниця».

«Зараз виконано третину від усіх запланованих робіт. Причому роботи здійснюються із значним випередженням у часі. Уже побудовано 1 тис. 400 м шляху від головного шляху до початку естакади. За планом ці роботи повинні були бути виконані до 1 серпня цього року, а вони завершені 9 липня. Наступний етап – будівництво естакади», – повідомив в.о. голови правління компанії Євген Кравцов.

Стаття по темі: Головні інфраструктурні проекти Києва у 2018 році: що планують, і які шанси бути реалізованими?

Виконані всі підготовчі роботи, облаштовано чотири будівельні майданчики. Для будівництва залізничної естакади був проведений тендер на будівництво опор об'єкта і монтаж прогонових будов. Паралельно з цим прокладаються комунікації, будується насип для колії з боку аеропорту, а також будується платформа для прийому поїздів в аеропорту.

Всього на будівництві залучено 9 бульдозерів, 5 екскаваторів, 19 самоскидів, 2 ковзанки, 6 навантажувачів та 2 автокрани.

Джерело