Реєстрація /

Біля столичного Центрального вокзалу вирішать проблему хаотичного паркування


Розглядають нову схему руху.

Біля столичного Центрального вокзалу вирішать проблему хаотичного паркування і автомобільні затори.

«Місто зацікавлене вирішити це питання спільно з «Укрзалізницею». Облаштування Вокзальної площі перебуває в полі постійної уваги міської влади як багатомодульний проект. У ньому поєднуються і плани щодо реконструкції самої площі, і продовження маршрутної лінії швидкісного трамвая із заїздом на неї, і будівництво другого виходу з метро, а також реалізація кількох великих інвестиційних проєктів. І все це має бути реалізовано в гармонії між собою», – зазначив заступник голови КМДА  Костянтин Усов.

За його словами, після збільшення штату інспекторів з паркування на Вокзальній площі буде посилено контроль за паркуванням, щоб унеможливити постійні затори. Із цією ж метою розглядається можливість облаштування на під’їздах до привокзальних площ смуг громадського транспорту.

За підсумками зустрічі Костянтин Усов дав доручення КП «Центр організації дорожнього руху» розробити варіанти схем організації дорожнього руху та розміщення паркувальних місць для покращення ситуації із трафіком біля київських вокзалів.

«Площа біля Центрального вокзалу має весь потенціал стати потужним, зрозумілим та сучасним транспортним хабом Києва й еталоном для всієї країни», – наголосив заступник голови КМДА.

Стаття по темі: Скільки коштує кредит на квартиру: які банки займають під придбання житла на вторинному ринку

Раніше повідомлялося, що Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України пропонує проектувати сучасні парки з навігацією, розмежуванням різних зон та можливістю підключення до мережі Wi-Fi.

Джерело