Реєстрація /

Біля шкіл та дитсадків встановлять відеокамери із фіксацією номерів

Програму реалізують наступного року.

Програма «Безпечна столиця» на 2022-2024 роки першочергово передбачає посилення охорони навчальних закладів та встановлення системи відеоспостереження на вулицях Києва з фіксацією номерів транспортних засобів.

Про це повідомив депутат Київської міської ради, перший заступник голови постійної комісії з питань регламенту, депутатської етики та запобігання корупції Віталій Нестор.

«На наступний рік програма «Безпечна столиця» передбачає декілька пріоритетних напрямків. Насамперед, це забезпечення муніципальною охороною дошкільних навчальних закладів та комунальних закладів освіти у Києві. Наступний пріоритетний напрямок, над яким ми працюємо і вважаємо, що він потребує внесення змін й повинен бути відображений у програмі, – це забезпечення постійним відеоспостереженням вулиць міста та відеоспостереженням з фіксацією номерів транспортних засобів. Крім того, ми вважаємо, що це є передумовою для того, щоб здійснювати як профілактику, так і запобігання більшості злочинів, які можуть вчинятися на вулицях міста», – зазначив Віталій Нестор.

Стаття по темі: Найбезпечніші і найризикованіші схеми покупки квартир на первинному ринку

Раніше стало відомо, скільки побудудували нерухомості у Києві за 5 місяців.

Джерело