Реєстрація /

Біля терміналу D в аеропорту «Бориспіль» побудують автостанцію

Проведуть тендер.

У міжнародному аеропорту «Бориспіль» хочуть побудувати автостанцію. Розмістять її біля терміналу D. Планують оголосити тендер на будівництво до кінця 2019 року. Термін будівництва, за попередніми підрахунками, складе 12 місяців.

Про це стало відомо з повідомлення ЦТС з посиланням на інформацію з прес-конференції комерційного директора Міжнародного аеропорту Георгія Зубко.

«На підході – будівництво нової сучасної автостанції. Вона буде побудована на місці діючого паркувального майданчика P1. Зараз вже підписаний контакт на проектування. Ми сподіваємося, що протягом двох місяців отримаємо державну експертизу і готовий проект і почнемо в цьому році тендерні процедури», – сказав він.

За словами Зубко, попередньо проект автостанції передбачає 16 автобусних платформ з пропускною спроможністю 300 пасажирів на годину. На автостанції передбачено місця для очікування, кімнати матері і дитини, кафе, кімнати відпочинку.

Загальна площа автостанції складе близько 500 кв. м, а орієнтовна вартість – 30 млн. гривень.

Раніше повідомлялося, що на Центральному залізничному вокзалі в Києві обладнали зал очікування для пасажирів експреса «Київ - Бориспіль».

Джерело