Реєстрація /

Біля станції метро «Осокорки» планують побудувати ТРЦ

Влада видала дозволи.

КМДА надала містобудівні умови і обмеження на реконструкцію нежитлових приміщень по вулиці Срібнокільській, 20-В біля станції метро «Осокорки» в Дарницькому районі Києва.

У планах забудовника – будівництво ТРЦ.

МУО затверджені наказом Департаменту містобудування КМДА.

Згідно з документами, земділянка площею 454 кв. м під будівництво даного торгово-розважального комплексу отримана в оренду на 25 років в 2013 році. Умовна висота проектованого комплексу становить до 26,5 метрів.

Раніше повідомлялося, що Київ намагається через суд повернути право на користування земельною ділянкоюплощею понад 0,32 га і вартістю майже 20 млн. гривень, розташовану на проспекті Бажана біля станції метро «Харківська».

У 2009 році зазначену ділянку було передано в оренду приватному товариству для будівництва приміщень офісно-торговельно-розважального призначення і закладів громадського харчування зі стоянкою автомобілів для відвідувачів. Будівництво повинні були завершити ще в 2014 році. Однак в порушення умов договору приватна структура свої зобов'язання в частині забудови земельної ділянки так і не виконала.

Стаття по темі: Купити землю під будинок в Києві і області: продавці готові знижувати ціну

Джерело