Реєстрація /

Балансоутримувачі кінотеатру «Краків» побоюються, що реконструкція йде не так, як повинна

Роботи вже розпочато.

У КП «Європейський культурний центр «Краків», якому належить однойменний кінотеатр заявляють, що капремонт в будівлі розпочато без узгодження з ними, без документації та плану робіт

«Покрівля, яка ніде не протікала, її демонтували – зараз йде дощ, все затікає... Просимо пана Поворозника (першого заступника голови КМДА Миколи Поворозника) включитися, оскільки під загрозою – громадський проект № 445 «Сонячні батареї» з виготовленням проектно-кошторисної документації – для кінотеатру, які повинні були тут бути встановлені. Тепер їх, можливо, взагалі не поставлять, і громадський бюджет злітає», – повідомив екс-голови КП Олександр Білера.

Раніше повідомлялося, що прийнято рішення «Про реорганізацію Державного комунального підприємства «Кінотеатр Краків» та організації на його базі комунального підприємства «Європейський культурний центр Краків». У 2017 році виділили гроші на ремонт приміщення тепер уже колишнього кінотеатру, а також затвердили фонд оплати праці співробітників реорганізованого підприємства.

Читайте також: Перепланування квартири в 2018 році: як все зробити за законом

Джерело