Реєстрація /

Авторитетне агентство нерухомості попереджає про можливе шахрайство

Клієнтам радять перевіряти ріелторів.

Найбільше агентство нерухомості Києва «Благовіст» звернулося до клієнтів з проханням ретельніше перевіряти посередників, який пропонують їм свої послуги на ринку нерухомості, нібито від імені цього агентства. Нижче наведено текст звернення.

«Шановні клієнти! Останнім часом почастішали випадки, коли невідомі особи з метою отримання неправомірної вигоди вчиняли шахрайські дії, використовуючи для цього  комерційне найменування Агентства нерухомості «Благовіст».

З метою запобігання діяльності аферистів, Агентство нерухомості «Благовіст» звертає увагу своїх клієнтів, що перелік послуг, які надає агентство, а також адреси розташування офісів Компанії наведено на офіційному сайті Агентства в мережі Інтернет (blagovist.ua).

Усі консультанти Агентства мають відповідні документи, що підтверджують їх особу та обсяг компетенції, а також містять контактні номери телефонів, за якими можливо перевірити їх повноваження.

Договори про надання послуг за участю Агентства нерухомості «Благовіст» укладаються в офісах нашої Компанії, підписуються уповноваженими на те особами з обов’язковим проставлянням відтиску печатки Агентства нерухомості.

Особливо звертаємо увагу, що Агентство нерухомості «Благовіст» не приймає від своїх клієнтів жодних платежів на будь-які карткові рахунки або на рахунки електронних гаманців у мережі Інтернет, усі платежі зараховуються виключно на поточні банківські рахунки, зазначені у договорах про надання послуг.

Зі свого боку Агентство нерухомості «Благовіст» вживає всі можливі заходи з метою попередження будь-яких шахрайських дій, що завдають шкоди діловій репутації нашої Компанії.

Шановні клієнти, просимо Вас бути обачними, не вірити сумнівним пропозиціям і ретельно перевіряти інформацію.

З побажаннями плідної співпраці, АН «Благовіст»

*Матеріал опубліковано на партнерських умовах