Реєстрація /

У Києві взялися за створення місцевої ДАБІ

Триває процес набору співробітників профільного департаменту.

КМДА провела перший конкурс на заміщення вакантних посад Департаменту з питань державного архітектурно-будівельного контролю міста Києва. Про це повідомив заступник голови столичної адміністрації Олександр Спасибко.

На конкурс було заявлено 10 вакансій головних спеціалістів різного профілю та головних державних інспекторів інспекційного відділу. Документи на конкурс подали 21 особа, з них на складання іспиту з’явилось 17 кандидатів. Після складання іспиту до співбесіди було допущено 6 кандидатів. За результатами співбесіди  визначено трьох переможців на заміщення вакантних посад головних спеціалістів.

Відтак, попереду новий конкурс на заміщення вакантних посад, які залишилися. І на нього запрошують кандидатів з будівельною або юридичною освітою.

Представник Реанімаційного Пакету Реформ, член Антикорупційної ради при Київському міському голові Антон Злобін, який був серед членів конкурсної комісії, наголосив, що конкурс пройшов прозоро і зрозуміло, а керівництво новоствореного департаменту всебічно співпрацює із антикорупційною радою.

Раніше повідомлялося, що до роботи в новому департаменті залучатимуть державних реєстраторів, які працювали в структурі Міністерства юстиції.