Реєстрація /

Найбільше квартир в Києві в травні продали вартістю 50-100 тисяч доларів

Незважаючи на свята, угод було багато.

За інформацією Генерального директора АН «Благовіст» Галини Мельникової, протягом травня 2016 року обсяг капіталовкладень у нерухомість Києва склав 26 млн. 308 тис. дол. США, що на 11% вище показників квітня. Кількість угод зросла на 2,1%.

Сегмент до 50 тис. дол. в травні, зайняв частку 25% від загальної кількості угод. Тут купувалися переважно 1-2-кімнатні квартири практично у всіх районах столиці. Найбільша кількість проданих квартир розташовані в Дарницькому, Деснянському, Святошинському, Печерському, Шевченківському районах, Солом'янському та Оболонському районах.

Найбюджетнішим об'єктом, проданим в травні, стало паркомісце в новому будинку, площею 26 кв. м на вул. Златоустівській за ціною 25 тис. дол. За такою ж ціною було продано земельну ділянку на Русанівських садах, площею 6 соток.

Серед квартир найдоступнішою за ціною стала 1-кімнатна квартира, площею 37 кв. м на вул. Зодчих у Святошинському районі. Вартість об'єкта – 26 тис. дол.

У сегменті 50-100 тис. дол. було проведено 47% угод. Тут продавалися переважно 1-3-кімнатні квартири в Голосіївському, Дарницькому, Дніпровському, Печерському, Святошинському районах.

Цінова категорія від 100 до 250 тис. дол. за підсумками травня склала 28%. Фаворитами даної категорії були об'єкти в Голосіївському, Дарницькому, Печерському, Шевченківському, Оболонському районах.

В даному сегменті продавали переважно 2-3-кімнатні квартири.

Найдорожчим об'єктом, реалізованим в травні в рамках цього сегмента (до 250 тис. дол.), стала 3-кімнатна квартира площею 80 кв. м в новому будинку, на Голосіївському проспекті. Об'єкт з якісним ремонтом, зі всіма необхідними меблями і технікою продали за 245 тис. дол.

Раніше повідомлялося, скільки інвестують в житлове будівництво в Києві.