Реєстрація /

Над Москвою замайорів український прапор (фото)

Елітній висотці в центрі Москви дещо покращили фасад.

Вранці 20 серпня, мабуть, чимало шовіністично налаштованих по відношенню до України москвичів облились холодним потом. Адже побачили, що над однією з найвищих будівель Москви, в самому центрі міста, майорить синьо-жовтий прапор. Окрім того п’ятикутна зірка, яка «прикрашає» шпиль цього будинку також виявилася помальована у синьо-жовтий колір.

Наразі герої, які спромоглися на такий поступок, себе не виявили, тому російські поліцейські їх розшукують, а МНС-ники Москви думають над тим, як зняти прапор і перемалювати зірку.

Житловий 32-поверховий будинок висотою 176 метрів, над шпилі якої і вивісили прапор, розташована на Котельницькій набережній і належить до семи найвідоміших висоток Москви. Побудована у сталінські часи – в період з 1938 по 1952 роки, а процес будівництва контролював один з головних катів сталінського режиму Лаврентій Берія.

Зараз ця будівля вважається одним з найелітніших житлових будинків Москви, ціни на квартири в якій просто захмарні. В цьому будинку раніше жили і зараз живе чимало відомих російських акторів, співаків, телеведучих.

Раніше повідомлялося, що в Києві в синьо-жовті кольори масово фарбують мости та паркани.