Реєстрація /

Будинок наркобарона продають за 30 мільйонів євро

Особняк продають в Іспанії.

Колись шановний у всій Іспанії підприємець Хосе Местре в 2010 році був визнаний причетним до наркобізнесу. Його нерухомість була заарештована і зараз шукає нового власника. 

Раніше Хосе Местре володів компанією, що управляє одним з контейнерних терміналів в порту Барселони, і навіть отримав премію «Кращий національний бізнесмен року».

Однак 22 червня 2010 він був затриманий за причетність до міжнародної мережі наркоторговців, яка намагалася ввезти до Іспанії по морю 186 кілограмів кокаїну в контейнері з металобрухтом. У ході слідства було накладено арешт на майно бізнесмена, в тому числі об'єкти нерухомості. У їх числі – особняк у стилі модерн, що знаходиться в престижному районі Педральбес в Барселоні. 

На ділянці площею 2 тис. 500 кв. м розташовуються два будинки. У будинку є вежа, з якої відкриваються приголомшливі види на місто. У цій башті знаходиться невелика студія. У підвалі особняка можна знайти винний льох, спортзал і пральню, а також вихід на підземну парковку, розраховану на 12 автомобілів.

До будівлі примикає великий сад і басейн. Друга споруда являє собою триповерховий гостьовий будинок з видом на басейн. Вона виконана в сучасному стилі і має площу 369 кв.м.

Раніше повідомлялось, що в США продають будинок з привидами.