Реєстрація /

Зробити своє оголошення помітнішим стає ще простіше!

Портал «Столична нерухомість» надає можливість оплати преміальних статусів оголошень банківськими картками.

Користувачі ІАП «Столична нерухомість», які бажають присвоїти своїм оголошенням Преміум-або Топ-статус, отримали ще один зручний спосіб оплати преміальних статусів. До оплати через відправку sms-повідомлення на відповідний номер, додалася можливість оплати банківською картою.

Цей спосіб є зручним оскільки, на відміну від sms-повідомлення, виключає можливість помилки при наборі тексту повідомлення; дозволяє вибрати необхідну кількість днів для публікації оголошення; пропонує кращу («оптову», незалежно від кількості днів) ціну за присвоєння Преміум або Топ-статусу.

Щоб оплатити Преміум-або Топ-статус, користувачеві після авторизації на порталі 100realty.ua необхідно зайти в свій «Особистий кабінет», де в списку оголошень навпроти того, якому і потрібно присвоїти спеціальний статус, клікнути на іконку у вигляді банківської карти. Після цього вибрати бажану кількість днів (мінімальна сума, яка приймається до оплати – 10 грн.) і бажаний статус (Преміум або Топ). Після цього відбудеться автоматичний перехід на захищену сторінку, де необхідно ввести дані платіжної карти та e-mail, і провести оплату. Після цього (протягом 5 хвилин) оголошенню буде присвоєно обраний статус.

Сервіс проведення платежів забезпечується Міжбанківської системою електронної доставки та оплати рахунків Portmone.com з використанням сучасного й безпечного механізму авторизації платіжних карт.

Реквізити платіжних карт вводяться на сайті Portmone.com у захищеному режимі і недоступні співробітникам порталу «Столична нерухомість». Служба підтримки платежів: телефон +380 (44) 200 09 02, електронна пошта: support@portmone.com. До оплати приймаються карти платіжних систем Visa і MasterCard. Пропонуємо ознайомитися з перевагами, які отримують оголошення з Преміум- і Топ-статусом