Реєстрація /

Завершена підготовка до початку будівництва BIONIC Hill

Залишається питання підводу інженерії.

У першому в Україні інноваційному парку BIONIC Hill завершили підготовку до будівництва та очікують на виконання зустрічних зобов’язань з боку міста Києва щодо підведення до ділянки інженерних комунікацій та дороги.

Для зведення наукового містечка компанією були отримані всі необхідні дозвільні документи. Минулого року Київрада схвалила детальний план території. Були демонтовані армійські інфраструктурні споруди, проведена рекультивація земель колишньої військової частини, очищення від сміття та сухостою,  зроблене випробувальне поле паль, облаштовані шляхи під’їзду будівельної техніки тощо.

«Нами дотримані всі зобов’язання перед міської владою. Незважаючи на непрості часи, які переживає сьогодні Україна, ми зберігаємо чіткий намір реалізувати цей важливий для країни проект. Відповідно до укладеного з КМДА у 2012 році меморандуму про співробітництво та загальноприйнятій світовій практиці ми розраховуємо, що до наукового містечка будуть підведені інженерні комунікації та дорога», – зазначив Віктор Галасюк, президент інноваційного парку. 

Раніше повідомлялось, що будівництво BIONIC Hill поки призупинено.