Реєстрація /

Як опублікувати оголошення?

Для публікації оголошень на порталі 100realty.ua Вам необхідно зареєструватися. Якщо Ви зареєстровані, введіть свій e-mail і пароль.

На будь-якій сторінці сайту (в т. ч. і в Особистому кабінеті) справа вгорі є кнопка «Додати оголошення». Натисніть її, і Ви перейдете на форму подачі оголошення.

На першому етапі Вам необхідно заповнити поля, вказавши головні параметри вашої нерухомості (тип операції та нерухомості, її місце розташування). Після чого, на другому етапі – ціну і детальніший опис об'єкта. Далі – завантажте фотографії об'єкта, відзначте, що оголошення відповідає Правилам публікації на 100realty.ua, і збережіть його.

Радимо Вам заповнити всі поля запропонованої форми. Чим більше інформації Ви надасте, тим якісніший і повніший опис Вашого об'єкта отримає користувач, зацікавлений у пошуку нерухомості.

Після успішної публікації, своє оголошення Ви зможете побачити у списку опублікованих в Особистому кабінеті, а також знайти його, скориставшись пошуком на сайті.

Завдяки Особистому кабінету Ви зможете управляти розміщеними оголошеннями і оцінити інтерес до них, стежачи за кількістю переглядів і відкриттів номера телефону.

Звертаємо увагу, що кожному зареєстрованому користувачу Порталу 100realty.ua доступні оголошення лише на платній основі. Для публікації необхідно придбати пакети оголошень (+1, +5, +10, +20, +50, +100).

Також у Вас є можливість збільшити привабливість своїх оголошень, присвоївши їм спеціальні статуси.