Реєстрація /

Український девелопер з європейським обличчям: Stolitsa Group – серед провідних забудовників Києва

Компанія реалізує унікальні технології, які майже не зустрічаються на українському ринку

Прозорість документації, відсутність затримок, іноземний капітал та євростандарти нагляду – на тлі загальної ситуації на будівельному ринку Києва проєкти від українсько-литовського девелопера Stolitsa Group виглядають приємним винятком.

На початку лютого 2021 року всеукраїнське видання Mind.UA оприлюднило два рейтинги – надійності забудовників та інвестиційної привабливості столичних новобудов. Примітно, що перший із рейтингів впевнено очолила Stolitsa Group, а один із наймасштабніших проєктів забудовника – ЖК «Варшавський плюс» – увійшов до 50 найпривабливіших об’єктів Києва.

Нагадаємо, Stolitsa Group вже понад 10 років є одним із провідних учасників вітчизняного ринку житлової нерухомості. Корпорація виникла в результаті злиття трьох великих гравців ринку: українських ІБК «Столиця» та HCM Group, кожна з яких має власну історію й спеціалізацію, та BT-Invest – інвестиційної керівної компанії з головним офісом у Литві, активи якої представлені масштабними девелоперськими та рітейл-проєктами і яка інвестує в Україну під брендами NOVUS, Stolitsa Group, Retroville і EVT.

Надійність і досвід

За понад десятиліття роботи на українському ринку Stolitsa Group набула значного досвіду в реалізації різнопланових проєктів – від малоповерхових житлових кварталів європейського типу до висотної урбаністичної забудови класу «комфорт». Наразі у портфоліо Stolitsa Group – два десятки об’єктів. Усі проєкти девелопера поєднує між собою естетика європейського мегаполіса. 

На сайті девелопера у вільному доступі розміщена вся дозвільна документація, крім того, забудовник жодного разу не порушував термінів здачі об’єктів у експлуатацію, що є досить незвичним для київського ринку нерухомості. Також, за даними судового реєстру, за 12 років свого існування ТОВ «Столиця груп» не фігурує у жодному кримінальному чи адміністративному порушенні – теж унікальна для столичних забудовників ситуація.

Литовський нагляд

Безпрецедентну для вітчизняного ринку стабільність і надійність компанії пов’язують передусім із іноземним капіталом, який забезпечує її клієнтам та інвесторам високу стійкість до фінансових та ринкових ризиків. 
Зауважимо, Литва традиційно є найбільшим торговельним партнером України серед країн Балтії та одним з європейських регіональних лідерів у сфері будівельних технологій. Зокрема, литовські підприємства експортують новітні будматеріали до майже 20 країн світу – як сусідніх, так і на далекі ринки.

Спільний менеджмент із литовськими партнерами, що контролюють весь процес реалізації проєкту, від розробки концепції та будівництва до введення об’єкта в експлуатацію й здачі квартир майбутнім власникам, є безумовною конкурентною перевагою Stolitsa Group.

Стаття по темі: Керівник Stolitsa Group Соколовський про меморандум щодо завершення будівництва об'єктів «Аркади». Деталі

Для створення європейської атмосфери якості, комфорту й добробуту компанія активно залучає спеціалістів із Литви, які розробляють концепцію проєктів та здійснюють технічний нагляд за роботою підрядників.

Зокрема, за напрямок технагляду відповідають литовські фахівці, які відстежують сучасні тенденції світового ринку житлової нерухомості, контролюють якість будівельних матеріалів та здійснюють моніторинг усіх виконаних підрядниками робіт. 

Завдяки залученню іноземних спеціалістів SG адаптує під умови українського ринку технологічні рішення, популярні в країнах Європи та США. Інноваційний підхід у роботі компанії поєднується із застосуванням перевірених стандартів і технологій, що розширює діапазон можливостей девелопера у сфері зведення й облаштування майбутнього житла. Крім того, незалежний європейський нагляд дозволяє забудовнику швидко реалізовувати навіть складні й масштабні проєкти, не порушуючи терміни будівництва й здачі в експлуатацію.

Європейська якість і технології

Забудовник Stolitsa Group забезпечує європейську якість

Компанія добре знана і за кордоном: з 2014 року Stolitsa Group стала членом Європейської бізнес-асоціації, що є своєрідним знаком світової якості. На сьогодні на рахунку компанії – понад 100 зданих в експлуатацію об’єктів, що вирізняються довершеною архітектурою, розвиненою інфраструктурою та європейською якістю.

За роки роботи на будівельному ринку у Stolitsa Group сформувалася згуртована команда професіоналів, до якої увійшли найкращі українські та іноземні спеціалісти. Фахівці компанії постійно досліджують інноваційні будівельні та інфраструктурні рішення, які з'являються в різних країнах Європи, Америки та Азії, аби реалізувати найкращі з них в Україні.

«Компанія реалізує чимало унікальних технологій, які майже не зустрічаються на українському ринку. Зокрема, це використання парогідроізоляційної плівки на вікнах, яка не дозволяє промерзати укосам і підвіконням. А також внутрішнє розведення опалення, холодного й гарячого водопостачання з використанням датчиків СТ та систем KAN-therm європейського виробництва, захищених від дифузії кисню й корозії», – розповідає експерт, інженер технічного нагляду ТОВ «Столиця Груп» Кестутіс Місявічус.

В оздобленні будинків теж використовують лише сучасні якісні матеріали. У квартирах встановлюють вікна Rehau Euro 70 з подвійним склопакетом та заповненням аргоном – це віконна конструкція, розроблена у Німеччині, яка характеризується оптимальними для нашої кліматичної зони показниками теплоізоляції та стійкості до атмосферних явищ. 

Натомість вхідні двері – від вітчизняного виробника, але такі, що повністю відповідають державним протипожежним стандартам. До речі, пожежній безпеці у Stolitsa Group приділяють підвищену увагу: міжповерхові простори обладнані протипожежними муфтами, що також є своєрідним ноу-хау забудовника

Читайте також: Відомий столичний девелопер будує на Виноградарі школу майбутнього

На відміну від багатьох конкурентів, Stolitsa Group орієнтується передусім на якість будівництва світового рівня та надійність бізнес-процесів. 

Особливістю усіх будівельних проєктів Stolitsa Group   є якісна адаптація європейських технологій до українських норм і стандартів. Стабільність, поміркованість, урахування всіх тонкощів будівництва, європейська якість та досвідчений менеджмент стали запорукою успішності девелопера. Stolitsa Group – бренд, перевірений часом!

Источник