Реєстрація /

Оренда будинку на Новий рік в Києві: на свята ціни зростуть вдвічі

Череда різдвяних і новорічних свят в Україні в 2018 році почнеться вже з 22 грудня

Велика кількість свят і вихідних в грудні 2018-го та січні 2019-го років в Україні стимулює киян почати пошуки місця для проведення різдвяних і новорічних вечірок. Велика увага приділяється заміської нерухомості – оренді будинків і котеджів на Новий рік в Києві та Київській області.

За рішенням Уряду, переноситься робочий день понеділок 24 грудня на 29 грудня. Відповідно на католицьке Різдво в 2018 році українці відпочиватимуть цілих 4 дні – з 22 по 25 грудня включно. В останню декаду грудня 2018 року відбудеться найбільша кількість корпоративів, а також дружніх вечірок і party, значна частина яких пройде в заміських будинках і котеджах.

Оренда приватного будинку на Новий рік в Києві

Оренда будинку на Новий рік в Києві
Будинки під оренду в Києві на Новий рік дорожчають удвічі, власники вимагають завдаток та заставу

Власники приватних будинків в престижних районах Києва і передмістях столиці і до свят високого оцінюють вартість добової оренди. Особняки площею понад 150-200 метрів здаються від 60-80 доларів на добу, при цьому за цю суму розраховувати доведеться на мінімальний комфорт. Оренда будинку в Києві і передмістях з якісним ремонтом і дорогим інтер'єром обходиться в 150-200 доларів на добу, а далі ціна за знімання піднімається практично нескінченно.

Стаття по темі: Як узаконити самовільне будівництво в Україні у 2018 році: список документів і терміни

Оренда приватного будинку на Новий рік в Києві під вечірку для 8-10 чоловік зараз оцінюється від 300 доларів на добу. Від орендарів вимагатимуть значний завдаток – мінімум 50% від вартості оренди. Треба бути готовим до внесення застави за майно, яке передається в оренду. З урахуванням масштабних святкувань власники намагаються захистити себе від можливого псування будинку.

Оренда котеджу на новий рік в Києві і області на території заміських готелів

Оренда будинку на Новий рік в Києві
Котедж в мальовничому місці - відмінне місце для зустрічі Нового року з сім'єю

Власники заміських готельних комплексів заздалегідь встановили спеціальні ціни: подобова оренда будинків і котеджів в Києві та Київській області на період з 21 грудня і до 7 січня зросла в 1,5-2 рази. Ряд заміських готелів та котеджних містечок встановили правила по передоплаті за оренду. Індексація цін сталася і в порівнянні з торішніми різдвяними і новорічними святами. Корекція – на 25-40% вище розцінок кінця 2017 року.

Стандартно в вартість оренди будинку і котеджу на Новий рік в Києві та Київській області входять 2-3 ліжка, телевізор, кондиціонер, посуд, холодильник, санвузол з душем. Будинки і котеджі класу комфорт вже включають в себе окрему кухню, вітальню або власну терасу, де гості відзначать новорічну ніч.

Стаття по темі: Купити землю під будинок в Києві і області: продавці готові знижувати ціну

При «люксової» оренді будинків і котеджів на Новий рік можна розраховувати на 2-3 спальні або навіть двоповерхову віллу, власну сауну, окреме приміщення для застілля.

Для бажаючих орендувати будинок на Новий рік в Києві потрібно враховувати, на скількох осіб розраховане будівлю. Високим попитом користуються будинки і котеджі для 6-8 чоловік - середньостатистичне число учасників новорічної вечірки. Правила заміських готелів і котеджних містечок строго регулюють число гостей. Часто при оренді будинку на Новий рік рівня «стандарт» доводиться доплачувати за велику компанію або ж вибирати будинок чи котедж більш високого рівня. За кожне додаткове ліжко (в тому числі дитяче) заміські комплекси беруть 650-800 грн.

Оренда будинку або котеджу в Києві та області на Новий рік

Під час підрахунку проаналізована цінова політика 15 заміських комплексів поблизу столиці.

Тип номера

Цена в обычное время (грн/сутки)

Цена на Новый год и Рождество (грн/сутки)

«Стандарт»

1100-2300

2200-4000

Двухместный («твин»)

1800-3000

3300-4500

Люкс («семейный»)

2800-4600

4400-6700

Вилла

3500-6000

6800-8500

Додаткові послуги при оренді будинку на Новий рік в Києві

Оренда будинку на Новий рік в Києві
Зустріти Новий рік в лазні – один із способів урізноманітнити традиційну вечірку

Крім закупівлі їжі і алкоголю для новорічного столу орендарям будинку на свята потрібно бути готовими понести додаткові витрати на розваги

Ряд комплексів і готелів готують спеціальну святкову програму для бажаючих орендувати будинок на новорічні свята. Окремо оплачується придбання квитка на концерт або ж бронювання столика в ресторані, часто-густо – це обов'язкова умова для оренди будинків і котеджів на Новий рік в Києві і області. Вартість розважальної програми – 2500-4000 грн за особу.

Ціни на додаткові послуги при оренді будинку на Новий рік в Києві і області

  • оренда мангалу, включає в себе решітку, шампури, дрова і розпалювач – 300-450 грн;
  • оренда лазні. Віники, банний комплект оплачується додатково – 450-650 грн за 3-6 годин користування;
  • додаткове ліжко для дорослого або дитини – 550-800 грн/доба.
  • прокат санок і лиж – 80-120 грн/год.

Прості підрахунки дозволяють визначити мінімальну ціну на святкування Нового року в приватному будинку, на території заміського готелю або котеджного містечка. Святковий відпочинок для компанії з 4 чоловік або сім'ї з 2 дітьми оцінюється мінімум в 8-10 тисяч гривень. При оренді великих площ і оплаті розважальної програми «цінник» зросте удвічі – до 16-20 тисяч гривень.

Источник