Реєстрація /

Найкраща пропозиція без % біля Віти-Поштової!

Продаємо свій будинок в англійському стилі в 2 км від Віти-Поштової, 12 км від Києва без пробок, всі сусідні котеджі вже забудовані та заселені, чудовий новий район із котеджної забудови із розвиненою інфраструктурою: поруч дві школи, три дитсадки, гімназія, футбольна спеціалізована академія, стадіони, пейнтбол, магазини, Нова Пошта, супермаркети, ліс та два озера.

Будинок повністю цегляний, за проектом відомого англійського архітектора, комфортно продуманий, затишний, площа, яка функціонально використовується – 275 кв.м.( це 1 + 2 поверхи), житлова площа – 167 кв.м., + додаткові приміщення, такі як гараж на два великих авто, підвал-моноліт як бункер на всі випадки життя і мансарда з красивим видом на Київ.

Є всі комунікації, скважина, відеоспостереження, охорона, дуже швидкісний опто-волоконний інтернет, автоматичні ворота DoorHan як на заїзді, так і гаражні.

Все функціонує чудово, сприятлива аура. На перегляді ви можете самі відчути чудове чисте повітря і спокійне, тихе, але в той же час зручне місце із повним переліком всього того, що потрібно для Щасливого життя сімї в тиші та спокою, щоб Ваші друзі та рідні милувалися гарним стильним дизайном Вашого ексклюзивного замку, який потопає в зелені, і відчували всю повноту максимально позитивної енергії Чудового місця навкруги Вас.

Власник продає будинок біля Віти-Поштової

Це курортна зона ще з 80-х років, дві великі тераси із заворожуючим та милуючим око видом на Київ та оточуючі навкруги ліси додадуть Вам наснаги та зарядять позитивною енергією на кожен день.

Власник продає будинок біля Віти-Поштової

Велика ділянка, багато простору, все поринає в зелені, багато плодоносних дерев- шовковиця, черешня, персик, виноград, смородина, вишня, горіхи, кизил, обліпиха, калина, алича, айва, слива, багато яблунь, всі дерева великі і плодоносять. Також чудово квітне бузок і красиві величезні голубі ялинки для яскравих новорічних та різдвяних свят :)

Власник продає будинок біля Віти-Поштової

Хрещатик - Нивки - Поділ - Либідська – до будинку рівновіддалений і швидкий асфальтований підїзд, розвинена інфраструктура. До Хрещатику або Подолу по навігації всього півгодини, швидше чим з любого кінця Києва!

Тихе комфортне місце для реалізації всіх Ваших Бажань :)

Ціна – 315000 у.о. Можлива продаж у розстрочку на 6 місяців.

Власник +380 (50) 029-78-77.

Джерело