Реєстрація /

Новий формат життя на березі Дніпра в ЖК Sky River 2

Якщо ретельно вивчаючи тему покупки нерухомості в Києві, вам здавалося, що розглянули всі варіанти, може бути, ще не заглядали в цей чудовий своїми фасадами, багатий внутрішньою інфраструктурою ексклюзивний сучасний житловий комплекс «SKY RIVER-2».

У ЖК «SKY RIVER-2» можна вибрати квартири як для постійного або тимчасового проживання, так і для успішного орендного бізнесу.

Сучасний житловий комплекс Скай Рівер 2 розташований на першій лінії Дніпра поєднує бажання жити, творити і надихатися звуками природи. Неперевершені відчуття свободи і комфорту тільки на території комфортного житла майбутнього!

Надійний забудовник Статус Груп будує унікальний житловий комплекс «SKY RIVER-2» – місце, де втіляться в реальність мрії багатьох сімей про затишний будинок на березі Дніпра.

житловий комплекс «SKY RIVER-2»

На закритій території Вашої резиденції Ви будете мати інфраструктуру, яка відповідає всім вимогам сучасного життя, Ви розслабитеся і відволічетеся від повсякденних турбот, займетеся своїм здоров'ям. Відкритий і закритий басейни, волейбольний майданчик, футбольне поле, дитячий клуб, пляж для відпочинку, причал для яхт і катерів, понтон для риболовлі, продуктовий магазин, аптека, салон краси, відділення служби доставки, відділення банку, кабінет сімейного лікаря, ресторан з терасою, а також лаундж зона і зона для проведення бізнес-зустрічей або конференцій, підземний та наземний паркінг, фітнес-центр, велика СПА зона і різні майданчики для відпочинку дорослих і дітей, природа і неперевершені заходи сонця – все це буде частиною Вашого будинку і частиною вашому повсякденному житті!

Квартири з індивідуальними плануваннями, панорамні вікна будуть створювати у Вас відчуття простору і свободи!

Рай на землі існує, і він розташований саме у нас!

Приходьте на перегляд і самі переконаєтеся в цьому. Детальна інформація за телефоном +38 (095) 490 43 43 та на нашому сайті.

Источник