Реєстрація /

Дім, куди хочеться повертатись: чому інвестори обирають «Варшавський» мікрорайон від Stolitsa Group

Розвинена інфраструктура, дозвілля і спокій, охайні двори – для киян, які прагнуть жити у комфорті та безпеці, вибір дійсно зручного мікрорайону – очевидний. І це – «Варшавський» від девелопера Stolitsa Group.

Все більше інвесторів віддають перевагу житловим комплексам від Stolitsa Group, адже саме тут максимально комфортно жити, проводити вільний час, гуляти, займатися спортом і ростити дітей. Свіже повітря, дозвілля на доглянутій зеленій території, ігри на сучасних та чистих майданчиках, об’єкти соціальної і побутової інфраструктури у пішому доступі – девелопер продумав нюанси до найменших дрібниць, аби майбутні мешканці житлових комплексів були оточені справжнім теплом і турботою.

«Я дуже радий, що обрав «Варшавський», тому що це не просто комплекс на 5-6 будинків, а справжній мікрорайон з новими будинками та інфраструктурою. Для мене це вдала інвестиція, адже Stolitsa Group – надійний партнер. Коли я розповідаю знайомим, що маю квартиру на «Варшавському», більшість відповідає, що багато чули про цей мікрорайон», – розповідає інвестор комплексу пан Володимир.

Софія вчиться на архітектора в Київському національному інституті архітектури і підкреслює: архітектурні і дизайнерські рішення забудовників «Варшавського» їй, як майбутньому фахівцеві, до душі – вони вишукані та лаконічні водночас.

ЖК «Варшавський» – мікрорайон від Stolitsa Group

«Мені подобається жити у «Варшавському», тут класна інфраструктура. А ще тут дуже гарно і чудове планування квартир. Будинки розташовані не дуже щільно, що не створює відчуття забудованості. Гарна транспортна розв’язка - мені дуже зручно добиратись до інституту. Мої друзі часто приїжджають сюди, бо їм теж це дуже зручно. Тут є багато велодоріжок, а ще – багато простору для прогулянок», – додає дівчина.

У майбутньому Софія хоче мати власну сім’ю і також жити у «Варшавському». Її батьки надали їй таку можливість, придбавши квартиру у сусідній черзі.

ЖК «Варшавський» – мікрорайон від Stolitsa Group

«Варшавський» – ідеальне місце для молоді, погоджується з нею Сергій: «Жодного разу не пошкодував про вибір саме цього комплексу для проживання.» Чоловік із родиною мешкає у «Варшавському-1», але інвестували також і у «Варшавський-2». Адже це фактично «місто у місті», де можна знайти все, що завгодно, зокрема, безпечний дитячий майданчик та приватний дитсадок для малечі. А в двох хвилинах пішки – великий торговельно-розважальний центр, де завжди можна придбати одяг і продукти.

ЖК «Варшавський» – мікрорайон від Stolitsa Group

«Мені до душі концепція «Варшавського». Це не просто «свічка» з дитячим майданчиком в оточенні старих будівель. Це концептуально нова річ – справжній мікрорайон. Бути інвестором – приємно, це дає відчуття фінансової безпеки і захищеності», – зазначає пані Олена.

Пані Юлія була однією з перших інвесторів, що придбали тут квартиру ще у 2015 році. Тоді на місці комплексу було лише голе поле. Юлія народила дитину і саме майбутня донечка свого часу надихнула Юлію та її чоловіка стати власниками житла у «Варшавському».

«Тут дружній клімат, ми спілкуємось із сусідами. Наші дівчатка познайомилися на майданчику і познайомили нас. Ми ходимо один до одного в гості, зустрічаємось за горнятком кави у кав’ярнях, ходимо до ТЦ «Ретровіль». Кіно, дитяча кімната, спортзал – усе поруч, і не потрібно їхати кудись далеко, щоб розважитись. У нашому ЖК дуже затишна, майже сімейна атмосфера. «Варшавський» став справжнім домом, куди хочеться повертатися з роботи. А ще ми любимо гуляти з чоловіком територією, де будуються нові будинки, і де ми інвестували в ще одну, більшу квартиру. Щоразу радіємо, коли бачимо що новобудова зростає», – наголошує жінка.

ЖК «Варшавський» – мікрорайон від Stolitsa Group

Більшість інвесторів «Варшавського» – це молоді сім’ї, успішні люди, які самі купили собі житло. І саме тут вони можуть відчувати справжнє задоволення від життя. Тому й усім своїм знайомим рекомендують купувати житло від Stolitsa Group. Адже це – варіант, перевірений часом і досвідом.

Источник