Реєстрація /

ЖК «Квартал Крюковщина» введений в експлуатацію – девелопер NOVBUD

Як повідомляє прес-служба компанії NOVBUD, – ЖК «Квартал Крюковщина» введений в експлуатацію, в даний час подано документи на присвоєння поштової адреси.

На території житлового комплексу ведуться роботи по підключенню інженерних комунікацій, а також фасадні роботи. Найближчим часом інвестори будуть запрошені для підписання необхідних документів і подальшого оформлення права власності.

Спеціалізовані сайти в своїх репортажів оглядах про житлову нерухомість відзначають сильні сторони комплексу:

  • вдале розташування: передмістя Києва (селище Крюковщина), всього 2,5 км. від Жулянського моста, близькість до станцій метро «Теремки» та «Іподром»;
  • розвинена інфраструктура і комфортні майданчики для відпочинку і спорту: забезпечують особливу атмосферу для комфортного життя; для активного відпочинку в комплексі обладнані спортивні майданчики, для самих маленьких – комплекс дитячих майданчиків, на території передбачено будівництво власного дитячого садка;
  • соціальна і торгова інфраструктури: через дорогу від комплексу знаходиться супермаркет Novus, аптека і кілька кафе. У 10 хвилинах ходьби – державний і приватні дитячі сади, школа і дві приватні клініки;
  • переваги для власників квартир: конкурентні ціни за кв.метр, можливість перепланування для збільшення кількості кімнат.
ЖК «Квартал Крюковщина» введен в эксплуатацию

Проект включає в себе 7 будинків висотою від 6 до 11 поверхів в яких розмістилися 459 квартири. Будинки зведені з керамічної цегли та керамоблока, який відрізняється підвищеною міцністю і звукоізоляційні характеристики.

На сьогодні компанія девелопер NOVBUD продовжує вводити в експлуатацію будинку своїх ЖК; так вже введена в експлуатацію 2-а черга ЖК «Нові Теремки».

Джерело