Реєстрація /

Затвердили конкурсну документацію на визначення підприємства із перероблення сміття

Звалище у Підгірцях рекультивують.

У КМДА визначилися з вимогами до виконавця послуг із перероблення (оброблення) та захоронення побутових відходів, що утворюються на території міста Києва. Прийнята конкурсна документація з усіма пропозиціями та зауваженнями наданими всіма членами комісії. Про це заявив голова конкурсної комісії та директор комунального підприємства «Київкомунсервіс» Максим Ляшкевич.

«Важливим є те, що на цьому засіданні ми затвердили конкурсну документацію з усіма правками, пропозиціями та зауваженнями від членів комісії, у результаті чого найближчим часом відбудеться оголошення про проведення конкурсу», – зауважив Максим Ляшкевич.

Стаття по темі: Нові комунальні тарифи: скільки доведеться платити?

Чиновниками були враховані пропозиції представників сільської ради та громадськості навколишніх сіл та села Підгірці, що знаходяться поруч із полігоном ТПВ № 5, а також пропозиції оператора полігону № 5 ПрАТ «Київспецтранс».

У планах столичної влади здійснити рекультивацію полігону № 5 та збудувати у столиці сучасний завод із переробки відходів, який відповідатиме європейським екологічним стандартам.

Джерело