Реєстрація /

Застосунок «Київ Цифровий» удосконалив сервіси оплати паркування та штрафів


Зробили зручнішою оплату.

Стала доступною для завантаження нова версія міського застосунку «Київ Цифровий». Відтепер водії можуть оплачувати паркування та штрафи зручніше. Функціонал відповідає правилам паркування, які встановлені Кабміном, та інтегрується з міською системою штрафування за неоплачене паркування.

Про це повідомили у КМДА.

Оплата паркування

У новій версії «Київ Цифровий» мапа паркінгів оновлюється щогодини, щоб надавати водіям найактуальнішу інформацію. Мапа «Цифрового» інтегрується з інформаційно-аналітичною системою «Майно». Наразі на ній представлені муніципальні, приватні та перехоплювальні паркінги. Водій може переглянути інформацію про всі паркінги та оплатити паркування на тих, що належать КП «Київтранспарксервіс».

Оплата штрафів

Функціонал сплати штрафів у «Цифровому» розширили. Тепер у застосунку водії можуть переглянути, у чому саме полягає порушення, доказову базу та завантажити квитанцію про сплату. Якщо виникне потреба оскаржити штраф чи довести його сплату, необхідні документи будуть у користувача в телефоні.

Користувачі «Цифрового» можуть отримувати сповіщення про нові штрафи та одразу сплачувати в застосунку. Нові користувачі можуть відсканувати QR-код на повідомленні або постанові про притягнення до адміністративної відповідальності, щоб отримати детальну інформацію про штраф і сплатити його в застосунку «Київ Цифровий».

Оновлена версія застосунку «Київ Цифровий» вже доступна для безкоштовного завантаження на iOS та Android.

Стаття по темі: Збереження пам'яток архітектури в Києві: місія наразі неможлива

Раніше повідомлялося, що нову навігацію для дорожньо-транспортної інфраструктури у Києві запровадять найближчим часом.

Джерело