Реєстрація /

Закінчено ремонт у Київській міській клінічній лікарні № 1 

Відремонтовано декілька відділень.

У Київській міській клінічній лікарні № 1 відремонтовано операційне відділення та відділення рентген-ендоваскулярної хірургії. Роботи тривали більше року. На це у 2017-2018 роках виділили більше 60 млн. гривень, на закупівлю обладнання – понад 80 млн. гривень.

«Нове відділення рентген-ендоваскулярної хірургії з гібридною операційною надасть можливість для більш ефективної і сучасної невідкладної кардіологічної допомоги киянам. Що стосується операційного відділення, то там збільшили кількість операційних до шести. В обох відремонтованих відділеннях встановили обладнання європейського рівня, що надасть можливість киянам отримувати цілодобову медичну допомогу за найвищими стандартами якості», – наголосив мер Києва Віталій Кличко.

Стаття по темі: Київська інфраструктура: що реалізовано і що обіцяють зробити в 2019 році

В оновлених операційних лікарні тепер є можливість і для застосування телемедицини. Зокрема, дистанційного залучення лікарів із будь-якої лікарні України чи світу.

Міська клінічна лікарня № 1 функціонує уже більше 60 років та розрахована на 605 ліжок. На її базі створені унікальні клініки та центри з універсальними операційними. Щороку в лікарні № 1 отримують медичну допомогу близько 30 тис. осіб.
 

Джерело