Реєстрація /

За три роки у Києві зробили енергоефективними 200 будинків

Також термомодернізували школи.

За три роки проведена термомодернізація 10 шкіл та 21 дитсадка, що дало змогу цим закладам економити близько половини енергоносіїв. Понад 200 житлових будинків стали учасниками програми термомодернізації «70/30%», що дозволило мешканцям знизити платежі за комунальні послуги.

Про це повідомив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

Також на Дарницькій ТЕЦ впроваджується план дій поступової комплексної реконструкції існуючого газоочисного обладнання пиловугільних котлоагрегатів.

«Це дозволить зменшити викиди забруднюючих речовин у повітря, знизити забір води з р. Дніпро та витрати електроенергії. Наразі завершується встановлення першого із чотирьох електрофільтрів», – сказав він.
За чотири роки виконані значні роботи на сміттєспалювальному заводі «Енергія».

Стаття по темі: Як зареєструвати право власності на квартиру в новобудові: оформляємо документи, знижуємо ризики

«Збудована перетинка між СТ «Позняки» і заводом «Енергія». Теплова енергія, що утворюється в результаті спалювання відходів дає тепло і гарячу воду житловим масивам «Позняки» та «Осокорки». Виконаний капремонт котлоагрегатів та заміна електрофільтрів, що очищують димові гази від пилу. Реконструкція дозволила знизити викиди шкідливих речовин в атмосферу більше, ніж удвічі. Планується встановлення системи хімічної очистки димових газів», – зазначив Пантелеєв.

Джерело