Реєстрація /

З орендаря дитячого садка стягнули заборгованість


Дитсадок отримав 200 тис. грн.

Приватний університет заборгував за оренду приміщень дитячого садка 200 тис. грн. Дитсадок розташований у Оболонському районі столиці.
 
З метою стягнення заборгованості з недобросовісного орендаря місцевою прокуратурою пред’явлено позовну заяву, яку судом задоволено в повному обсязі.
 
Надалі прокуратура вживатиме заходи представницького характеру для належного виконання судового рішення та повернення коштів для забезпечення потреб дитячого закладу та його вихованців.

Раніше повідомлялося, що Антимонопольний комітет вирішив зібрати інформацію для визначення причин і передумов нестачі в Києві дитячих садків і шкіл. Також у 24 мікрорайоні житлового масиву Вигурівщина-Троєщина на вулиці Радунській почали будівництво триповерхового дитячого садка. Садочок запроектований для 14 груп і розрахований на 260 дітей. У ньому розташуються басейн для плавання з допоміжними приміщеннями, спортивний та актовий зали з сучасним обладнанням, просторий харчовий та медичний блоки, кабінети логопеда і психолога та адміністративні приміщення.

Джерело