Реєстрація /

З 23 березня в Києві проїзд у транспорті дозволено лише за спецперепустками. Як вони виглядають

У соціальних мережах опубліковано фото спецперепустки, яка буде дійсна тільки при наявності посвідчення.

Міська влада столиці з понеділка 23 березня та до завершення карантинних заходів запровадила проїзд в громадському пасажирському транспорті тільки за наявності перепустки. Їх будуть видавати лише працівникам стратегічно важливих закладів та підприємств.

«Їздити в транспорті вони зможуть тільки за наявності спеціальної перепустки для проїзду в міському транспорті. Такі перепустки ми зараз передаємо на всі необхідні підприємства. Усі інші користуватися громадським транспортом на час обмежень не зможуть. Я розумію, що це дуже непопулярний крок», – визнав міський голова Києва Віталій Кличко у своєму зверненні до мешканців столиці.

Стаття по темі: Коронавірус і ринок нерухомості Києва: що відбувається і що буде далі

Кому дозволено їздити громадським транспортом у Києві з 23 березня

  • медичні працівники;
  • рятувальники;
  • правоохоронц;
  • фахівці сфери ЖКГ;
  • люди, які працюють у продуктових магазинах та аптеках;
  •  співробітники стратегічних підприємств.

Стаття по темі: Уряд запровадив тотальний карантин в Україні та Києві: всі рішення Кабміну

Вже розроблено маршрути громадського транспорту. Також у соціальних мережах опубліковано фото спеціальної перепустки, яка буде дійсна лише за наявності посвідчення.

Перепустка для проїзду в громадському транспорті Києва
З 23 березня в Києві проїзд в громадському транспорті можливий тільки при наявності такої перепустки (фото facebook.com/oleksandr.peacemaker)

 

Кличко у зверненні нагадав, що на час карантину у Києві посилено заходи безпеки, вулиці патрулюються поліцією. Він наголосив, що треба відмовитись від прогулянок у парках, відвідування дитячих майданчиків, не влаштовувати пікніки.

Джерело

Теґи