Реєстрація /

«Якщо ДП «Пуща-Водиця» буде продовжувати відмовлятися виконувати свої обов’язки замовника, то ми звернемося до суду», – гендиректор SG Соколовський

Гендиректор SG Едуард Соколовський у інтерв’ю виданню «Апостроф» наголосив, що міжнародні інвестори та Stolitsa Group звернуться до суду у разі продовження ухилення від виконання своїх обов’язків з боку ДП «Пуща-Водиця» щодо багатомільярдних інвестицій у занедбані землі столиці.

«Сьогодні склалася напружена ситуація щодо введення будинків в експлуатацію й ухилення від виконання функцій замовника ДП «Пуща-Водиця». Тому ми намагаємось задіяти всі можливі шляхи досудового розв'язання питання щодо спонукання до виконання умов інвестиційного договору. Але якщо це питання не буде розв'язане найближчим часом, у нас не залишиться вибору, і ми звернемося до суду», – додав він.

Також Соколовський константував, що SG намагається побудувати діалог із новим директором Державного підприємства.

«Ми намагаємося вибудувати цивілізовану форму співпраці. Але на сьогодні всі спроби взаємодії з підприємством зупиняються на етапі невиконання функцій замовника. Ми готові до відкритої розмови, готові донести свою позицію до Фонду держмайна, до керівництва ДП. Щоб вони не дослухались до якихось пліток чи думок окремих депутатів, а почули нашу позицію, наші наміри з першоджерела. І в подальшому сподіваємось на початок діалогу й плідної співпраці», – зазначив гендиректор SG.

в заброшенные земли столицы вложено более 1,5 млрд грн

Нагадаємо, у 2012 році девелопер Stolitsa Group та ряд міжнародних компаній забудовників уклали договори з ДП «Пуща-Водиця» щодо інвестицій у державні занедбані землі столиці. За словами Соколовського, у розвиток інфраструктури цієї ділянки було вкладено вже понад 1,5 мільярда гривень приватних інвестицій.

Повну версію інтерв’ю з генеральним директором Stolitsa Group Едуардом Соколовським читайте за посиланням.

Джерело