Реєстрація /

Власники квартир у першому будинку ЖК «Центральний-2» в Ірпені отримали свої  ключі

У житловому комплексі «Центральний-2» на вулиці Університетській в Ірпені завершується видача ключів від квартир у будинку, що отримав Сертифікат Інспекції державного архітектурно-будівельного контролю. Загалом видано більше сотні ключів від квартир. Ще 30 власників не змогли приїхати через карантин. І найкраща новина – 5 родин уже зробили ремонт і переїхали у ЖК «Центральний-2».

«Ми почали видавати ключі ще у березні, але нас несподівано зупинило поширення вірусу і оголошений карантин. Тому робота офісів призупинилася. Надалі ми організували для наших клієнтів безпечне отримання ключів: за попереднім записом і з обмеженою кількістю людей у приміщенні. Таким чином, на даний час більше сотні родин отримали доступ до своїх квартир. П’ять родин зробили ремонт і вже мешкають у новобудові»  –  розповів девелопер ЖК «Центральний» Олександр Пікулик

У компанії звертають увагу, що у квартирах ЖК «Центральний-2» справді можна швидко зробити ремонт, бо власники отримують нове житло з максимальною комплектацією. Зокрема, встановлено вікна та двері від європейських виробників. Також є чистова стяжка підлоги та гіпсова штукатурка стін. Крім цього, компанія робить теплу підлогу на кухні і встановлює сталеві радіатори та лічильники тепла.

На прилеглій території будинку зроблено благоустрій. Її відгороджено від інших об’єктів комплексу, де продовжуються роботи. Встановлено розумну систему контролю доступу та безпеки. 

Нагадаємо, що наразі у процесі будівництва знаходяться два проекти –  «Центральний-2» і «Центральний PREMIUM». Вони обидва мають зручне місце розташування. Поблизу є парки, магазини, кафе, навчальні заклади. «Ми намагаємося поєднати для своїх клієнтів все найкраще від природи і від міста», – пояснює девелопер ЖК «Центральний» Олександр Пікулик. 

Джерело