Реєстрація /

Виставка Retail and Development Business Expo – 2018 відбудеться 29-30 березня у Києві*

29-30 березня Асоціація рітейлерів України, профільне об’єднання гравців ринку роздрібної торгівлі та компаній, безпосередньо пов’язаних з рітейлом, проведе у НСК «Олімпійський» Другу міжнародну спеціалізовану виставку індустрії Retail & Development Business Expo – 2018.

На виставці очікується понад 2500 гостей: власники, топ-менеджмент і лінійні керівники лідерів ринку роздрібної торгівлі та комерційної нерухомості України та інших країн, серед яких Польща, Білорусь, Франція, Німеччина, Австрія, Швеція, Росія, Казахстан, Грузія, Туреччина та Єгипет.

Представники b2b-компаній презентують рішення для рітейлу та девелопменту, що спрямовані на підвищення ефективності роботи, залучення клієнтів, збільшення конверсії, зниження витрат і покращення екологічності.

Захід проходитиме у двох форматах: паралельно з конференцією за участі провідних фахівців у сфері роздрібної торгівлі та торгової нерухомості буде розгорнута масштабна експозона.

Чому варто відвідати виставку?

  • У експозиції задіяні 2 виставкові зали, де будуть представлені 75 компаній. Серед експонентів уже заявлені міжнародні девелопери Arricano, Immochan Ukraine, Budhouse Group, компанії Pizza Celentano, Svitlotek, Shen і RDA, ТЦ Піраміда, а також загальнонаціональний український телекомунікаційний провайдер ВОЛЯ.
  • Упродовж 2  днів буде проведено 10 конференцій у 2 потоки. У програмі виступів запланована участь 60 спікерів – перших осіб українського рітейлу та девелопменту, що визначають сьогодення і майбутнє вітчизняної роздрібної торгівлі та комерційної нерухомості. Вони поділяться своїм досвідом, презентують нові проекти та проекти, що вже працюють, а також розкажуть про свої успіхи. На завершення кожної із сесій планується провести панельні дискусії, у ході яких слухачі зможуть поставити запитання, що їх цікавлять.

Актуальні теми, що будуть розглянуті під час конференцій цього року:

  • Аналітика ринку. Динаміка та тренди в рітейлі
  • Презентації нових торгівельних центрів
  • Трансформація торгової нерухомості — від ТЦ к lifestyle молу
  • Реконцепція у рітейлі. Нові формати для активних продажів
  • Позиціонування рітейлу в епоху digital
  • Погляд на локальний ринок праці. Формування корпоративної культури
  • Презентація нових міжнародних брендів
  • Перспективи розвитку бізнесу за франшизою
  • Нові технології та послуги для рітейлу

На вас чекає спілкування з представниками вітчизняних компаній та нових іноземних рітейлерів, що тільки-но заходять на український ринок. Як показав досвід минулорічної виставки RDB EXPO-2017, це чудова можливість провести переговори та налагодити нові бізнес-контакти. Для зручності комунікації у рамках конференції учасники можуть встановити спеціальний мобільний додаток. 

Час: 29-30 березня, Київ. Місце: НСК «Олімпійський», вул. Велика Васильківська, 55

Придбати квиток можна за лінком.

Контакти: Олеся Кобцева (сlient manager), +38 050 313 74 53, o.kobceva@rau.ua

Більше інформації про західна сайті.

*Матеріал опубліковано на партнерських умовах